Istoria

Misiunea companiei

La fabrica de vinuri și divinuri Călărași Divin lucrăm într-o companie cu tradiție de peste 120 ani și suntem mândri de experiența și reputația noastră. Misiunea noastră este aceea de a ne încânta consumatorii în momentele fericite ale vieții: de a le oferi bucuria, surprinderea și oportunitatea de a redescoperi savoarea unică a îmbinării experienței date de tradiție cu standardele lumii contemporane.

Avem la baza doi piloni importanți: brandurile noastre si o echipă de succes. Atingerea viziunii noastre depinde de contribuția și angajamentul tuturor angajaților. Valorile noastre trasează modul în care lucrăm împreună, iar perpetuarea valorilor ne aduce mai aproape de viziunea noastră. Acestea sunt:

Performanta profesională
Finalizarea la standarde înalte de calitate a fiecărui proiect, sarcină și obiectiv individual și/sau de echipa.

Tradiție inclusiv experiența
Cunoașterea, respectarea și promovarea valorii aduse de către tradiția produselor și a companiei noastre, și implicit a experienței care derivă din aceasta.

Orientare către client
Evaluarea fiecărei acțiuni, proiect, inițiativă și obiectiv din perspectiva impactului asupra clienților și consumatorilor noștri.

Spirit de echipă
Capacitatea de a înțelege și de a accepta că fiecare membru al echipei are anumite competențe si că numai lucru în echipă poate determina atingerea obiectivelor.