Informații generale

               Laboratorul de încercări din cadrul „CĂLĂRAŞI DIVIN” S.R.L. este o parte integrală a entităţii „CĂLĂRAŞI DIVIN” S.R.L., una dintre cele mai vechi fabrici vinicole din Republica Moldova, care s-a dezvoltat pe baza unei distilari construite la Calarași în anul 1896.

              Laboratorul de încercări „CĂLĂRAŞI DIVIN” S.R.L. este un laborator acreditat de catre Centrul National de Acreditare din Republica Moldova – MOLDAC, conform cerințelor SM SR EN ISO/CEI 17025:2006 - Certificat de Acreditare Nr. LÎ-009 și este competent să efectuieze încercări la produsele definite în anexa la prezentul certificat de acreditare, care poate fi vizualizată accesînd: http://www.acreditare.md/

- Registre OEC acreditate

- Laboratoare de incercari

             Actual functionează ca o parte integrală al companiei „CĂLĂRAŞI DIVIN,, S.R.L. efectuând încercari de laborator la solicitarile interne ale „CĂLĂRAŞI DIVIN” S.R.L. Pentru a efectua testări, laboratorul dispune de resurse umane competente și deține echipament corespunzător.

            Şef al LÎ „CĂLĂRAŞI DIVIN” S.R.L. – este Lilia Arsenii, numită în această funcţie conform ordinul intern al companiei „CĂLĂRAŞI DIVIN” S.R.L. 

Pentru opinii și sugestii puteți să ne contactați la:

Adresa: or. Călărași, str. Călărașilor, 10
Date de contact:
Tel: 0(244) 2-01-13
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Certificat De Acreditare